Kort nieuws

Wat korte berichten van her en der:

We zijn de eerste ronde van de KNSB-beker doorgekomen: Woerden werd met 3,5-0,5 verslagen. Dat klinkt eenvoudiger dan het was, op deze pagina legt Woerden uit hoe het ging.

Een raadsel: wat doen die dichte biertjes erbij? (bron: https://www.schaakclubwoerden.nl)

Een andere beker kunnen we vergeten: de vriendelijke heren van DBC wonnen dik. Ze hadden nog vier clubgenoten meegenomen, die ons troffen in de SGS-viertallencompetitie. Ook dat werd winst voor DBC.

In de SOS-hoofdklasse verloren we van de buren van Moira-Domtoren: zie hier voor de uitslag. John heeft al een mooi stukje over zijn partij geplaatst. Overigens moesten bord 3 t/m 8 tegen een enorm ratingoverwicht opboksen, wat vooral Ton, Peter en Nick met verve deden!

Gaan we door naar wat vrolijker nieuws (al liggen we niet wakker van een keer verliezen): de voorzitter won een toernooi! Zie hier voor een uitgebreid verslag en hier voor de uitslagen. Lorenz won overigens zijn groep, diverse andere Keresianen pakten nog een 2e of 3e prijs mee.

De winnaar! (rechts) – bron www.ucsderodeloper.nl

Tenslotte de Belgische interclubs, waar geregeld Keresianen aan meedoen. Afgelopen zondag wist zowel John als Joris een sterke GM op remise te houden, zie de persoonlijke uitslagen. Deze remises zijn hier (Wirtzfeld-Borgerhout resp. Brasschaat-Wachtebeke aanklikken) te zien.

Tot zover de PK-berichtenservice.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.