2 + 2 = 5

“You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.” ~ Mikhail Tal

Afgelopen vrijdag werd de wedstrijd Moira Domtoren – PK1 in de SOS-competitie gespeeld. Nou wordt dit geen wedstrijdverslag, want daarvoor heb ik te weinig op zitten letten bij de andere borden. Dus beperk ik me maar tot wat scorebordjournalistiek. De twee invallers op bord 1 en 2 wonnen hun wedstrijd. Jan Jaap van “de lastigste Ten Hertog” dankzij een goede voorbereiding. Voor mij was het de eerste partij in een regionale competitie sinds ongeveer 25 jaar en die vind je hieronder. Verder nog twee keurige remises van Ton en Nick tegen veel sterkere tegenstanders. De rest ging helaas verloren, vaak pas na lange strijd. Einduitslag: 5-3 voor Moira.

Hieronder, op vriendelijk verzoek van de oud-voorzitter, mijn partij tegen oud(?)-lid Daan Schönberger. Een vrolijke partij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.