Vrijdag 15 okt: Schaakcafé viert jubileum met simultaan Anton

Op vrijdag 15 oktober viert Schaakcafé Dijckzigt het tweejarig jubileum. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een simultaan georganiseerd met Anton Rosmuller. Vanaf 13.30 uur is de zaal geopend en om 14 uur start Anton de simultaan. Aanmelden kan in de zaal. Liefhebbers zijn ook welkom om rapid of een gewone partij te komen spelen. De entree is 2 euro (inclusief consumptie).

Schaakcafé Dijckzigt is een gezamenlijk initiatief van de grote Utrechtse schaakverenigingen, waaronder Paul Keres. Al twee jaar is het elke vrijdagmiddag een levendig schaakgebeuren in Denksportcentrum Dijckzigt op de Boorstraat 107 (met enige pandemische onderbrekingen). Het Schaakcafé voorziet duidelijk in een behoefte. Het is laagdrempelig en uitermate geschikt voor mensen die om de een of andere reden niet ’s avonds willen spelen (bang in het donker / wil met de kippen op stok / nachtdienst / is typische vrijmibo-schaker). De feestelijke simultaan is bedoeld voor oudgedienden en nieuwkomers.

Info: schaakcafedijckzigt [at] stibus.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.