Do 21 okt: Interne ronde 5 – Meld je nu aan!

Aanmelden via de website
Nieuw dit seizoen is dat het aanmelden niet meer per e-mail, maar via de website verloopt. Op de aanmeldpagina (bewaar deze in je favorieten) kun je vanaf vrijdag t/m donderdag 19:00 voor de clubavond aanmelden. Mocht je onverhoopt na aanmelden toch verhinderd zijn, kun je je daar ook afmelden. 

Planning clubavond
Aanmelden kan tot 19:00, we proberen de indeling daarna zo snel mogelijk te publiceren op de site.
De clubavond sluit om middernacht wat betekent dat we het komend seizoen de partijen ook wat strakker om 19:45 willen laten beginnen. Eerder beginnen met je tegenstander mag uiteraard ook! 

Speeltempo
Het standaard speeltempo is 1 uur en 50 minuten + 10 seconden increment per zet. We hebben al een aantal jaar de mogelijkheid om het speeltempo te verkorten. In overleg met je tegenstander kun je het speeltempo verkorten tot minimaal 1 uur + 10 seconden increment. Alle tempo’s daartussen zijn ook goed, zolang de 10 sec increment blijft. We hopen en verwachten dit seizoen dat spelers wat vaker van deze regel gebruik gaan maken. Sommige spelers willen het minder laat maken en sommige spelers willen de bar nog uitgebreid uitnutten voor het einde van de clubavond.

Nieuw bij Paul Keres?
Welkom! Iedereen is vrij om een aantal donderdagen mee te schaken en te ervaren wat je van de clubavonden bij Paul Keres vindt. Om mee te doen, kun je je ook aanmelden op de aanmeldpagina. Onze secretaris, Eddy, hoort graag wat meer over je schaakervaring en niveau. Dat kan via secretaris@paulkeres.nl. We zorgen dan voor een passende eerste indeling.

Tot donderdag!

One thought on “Do 21 okt: Interne ronde 5 – Meld je nu aan!

  1. Ik neem aan dat de masterclass wordt opgenomen, maar ik check het graag even – een masterclass van de Oude Meester missen doe ik niet graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.