Clubmiddag zondag 19 dec gaat NIET door!

Zo 19 dec: Interne R11 – gaat NIET door vanwege de nieuwste Corona maatregelen van het kabinet! Ook zijn alle evenementen t/m 14 januari uit de kalender gehaald.

Update: Zondag 19 december zal de verwarming aanstaan in De Noteboom, wat heb je nog meer nodig?

Interne competitie om 12:00, aanmelden via de website
Nieuw dit seizoen is dat het aanmelden niet meer per e-mail, maar via de website verloopt. Op de aanmeldpagina (bewaar deze in je favorieten) kun je vanaf maandag t/m zondag 11:00 voor de clubmiddag aanmelden. Mocht je onverhoopt na aanmelden toch verhinderd zijn, kun je je daar ook afmelden.

Planning clubmiddag
Inloop vanaf 11.00 uur, partijen starten om 12.00 uur, en eindigen uiterlijk om 16.00 uur.
Opruimen om 16.30, en om 17.00 uur hebben we het gebouw weer verlaten.
Aanmelden gaat op dezelfde manier: het formulier is aangepast van donderdag naar zondag.
(aanmeldingen voor komende donderdag zijn verwijderd, je zult je voor zondag opnieuw moeten aanmelden)

Speeltempo
Het standaard speeltempo is 1 uur en 50 minuten + 10 seconden increment per zet. We hebben al een aantal jaar de mogelijkheid om het speeltempo te verkorten. In overleg met je tegenstander kun je het speeltempo verkorten tot minimaal 1 uur + 10 seconden increment. Alle tempo’s daartussen zijn ook goed, zolang de 10 sec increment blijft. We hopen en verwachten dit seizoen dat spelers wat vaker van deze regel gebruik gaan maken. Sommige spelers willen het minder laat maken en sommige spelers willen de bar nog uitgebreid uitnutten voor het einde van de clubavond.

Nieuw bij Paul Keres?
Welkom! Iedereen is vrij om een aantal donderdagen mee te schaken en te ervaren wat je van de clubavonden bij Paul Keres vindt. Om mee te doen, kun je je ook aanmelden op de aanmeldpagina. Onze secretaris, Eddy, hoort graag wat meer over je schaakervaring en niveau. Dat kan via secretaris@paulkeres.nl. We zorgen dan voor een passende eerste indeling.

Tot zondagmiddag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *