Hugo en Peter uitgenodigd voor het NK 2021

Link voor LIVE-partijen Peter 25 & 26 September

De bond heeft een nieuw, spectaculair, format geïntroduceerd voor het Nederlands Kampioenschap van dit jaar. Het zal in 3 etappe’s plaatsvinden waarin spelers op basis van rating en plaatsingsstatus in verschillende fase’s instromen. Keresianen Hugo en Peter doen mee aan dit leuke evenement. Zodra er meer bekend is of delen van het toernooi volbracht zijn zullen we het delen via de website. Voor nu een beschrijving van het toernooi in een notendop en enkele handige links:

Kwalificaties Regiokampioen (25 & 26 September, Online)

Peter speelt als SGS afgevaardigde, samen met 11 andere regiokampioenen om 4 plekken voor de KO-fase van het Nederlands Kampioenschap. Deze kwalificatie vindt online plaats via Tornelo. Hier staat meer informatie en het speelschema. Resultaten zullen hier te zien zijn.

Knock-Out Toernooi (15 – 23 Oktober, Hoogeveen)

Hugo stroomt direct in bij het KO-toernooi. Hier strijden 24 deelnemers via 3 KO-rondes (nr. 1-8 op rating stromen in de 2e KO-ronde in) om 4 tickets voor de Play-Off. Hugo is 11e geplaatst en zal in de 1e KO-match spelen tegen de nummer 22. Aan de ‘kant’ van Hugo, zitten ook o.a. mede-GM’s Erik van den Doel, en Max Warmerdam (voor 1 NK-ticket). Meer informatie is hier te vinden.

Play-Off (27 November – 3 December, Rotterdam)

De 4 geplaatste spelers zullen elkaar twee keer treffen om de Nederlands Kampioen van 2021 te bepalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.