Jan Prins erelid van UCS De Rode Loper!

Op de ALV van UCS De Rode Loper.

Een leuk bericht van onze vrienden van UCS De Rode Loper: Jan Prins is erelid geworden! Ook tikt hij in september 2022 een vijftigjarig lidmaatschap aan. Nu was DRL Jans eerste en lang enige club, dus daarmee is hij inmiddels 49 jaar clubschaker. In die 49 jaar werd hij 19 keer clubkampioen, een hele prestatie. Op Schaaksite heb ik al eens onderzoek gedaan naar recordkampioenen, met als voorlopige conclusie dat hij tiende staat op een Nederlandse ranglijst aller tijden. Een 20e titel in zijn 50e jaar zou mooi zijn.

Uiteraard is Jan ook al jaren Keresiaan. Als gewaardeerde kracht van PK2, PK3 en PK4 heeft hij heel wat puntjes bijeengesprokkeld, en intern weet hij met zijn taaie stijl menig topspeler te laten zweten. Een willekeurig voorbeeld:

Gefeliciteerd!

2 thoughts on “Jan Prins erelid van UCS De Rode Loper!

  1. Kleine correctie: ik ga dit seizoen mijn 50ste lidmaatschapsjaar in. Ik ben pas op 1 september 2022 50 jaar lid van (voorheen UCS) De Rode Loper. Wellicht is 3J door Henk van Dissel op het verkeerde been gezet, doordat deze in het draadje ’50!’ op Utrechtschaak meldde dat ik erelid ben geworden van De Rode Loper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.