Het zomergebeuren (update 14 augustus)

Een periodieke update van in de zomer schakende Keresianen.

Succes in Apeldoorn! Bij het Apeldoornse kroegloperstoernooi won het duo Niels/David in een bloedspannende finale! Verder vooral nette scores van de duo’s Jan Jaap/Eugene, Elmer/Mitchel, Tom/Judith, Pascal/Ronald en Ger/Gert-Jan.

de winnaars!

Ons lid Wouter L. is niet vaak op de club, maar in het open van Geraardsbergen haalde hij een plusscore. Bijna-winnaar van het PKWO Bob Jansen speelde een prima toernooi, oud-clubkampioen FPAK iets minder. Zie hier voor de eindstand.

Arend, Roman, Eddy en Ti hebben een zeskampentoernooi in Den Haag gespeeld. Het grootste succes was er voor Eddy: die haalde 5 uit 5, maar ook Roman (4 uit 5 en gedeeld 1e), Arend en Ti (allebei 3 uit 5) zullen tevreden huiswaarts zijn gekeerd. Zie hier voor alle eindstanden.

Dit weekend is het tornooi van Brugge, met Niels, John C., Arend, Adrian, Roman, Eddy en Wouter V. De PK Academy on tour. De voorzitter is live, wat hij hopelijk nog wel vaker zal zijn: klik hier. Alle indelingen staan hier.

Tot zover!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.