De ZAK 2021 gaat door!

Er komt een Zomer Avond Kompetitie 2021! Hieronder citeren wij onze vrienden van UCS de Rode Loper.

Hugo en Mark zeiden het al: het belooft een fantastische zomer te worden! Nu de overheid de coronarestricties vrijwel allemaal heeft geschrapt, is er geen beletsel meer voor het bekendste zomerschaaktoernooi van Utrecht en omstreken. De ZAK gaat door! Natuurlijk blijven we ons houden aan de nog resterende coronamaatregelen, zoals de anderhalve meter. In verband daarmee hanteren we een maximum van 36 deelnemers in de zaal. Bij mooi weer en als er in het Huis geen andere activiteiten zijn, kan er ook in de tuin gespeeld worden.

Aanmelden gaat op dezelfde wijze als vorig jaar, via het online formulier, dat steeds op zaterdag om 9 uur open gaat. Doordat de eerste ronde pas op 7 juli valt en de meeste schaakclubs op de laatste woensdag van augustus weer beginnen, spelen we dit jaar 7 ronden. De formule is ongewijzigd. Je kunt per avond instappen en meedingen naar de rondeprijzen. Door de unieke formule van de ZAK speel je tegen tegenstanders van ongeveer gelijke speelsterkte en heeft iedereen – van huisschakers tot clubkampioenen – een even grote kans op de eindoverwinning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *