Promotiewedstrijd PK2 – Waagtoren LIVE vanaf 13.00

Vanmiddag speelt Paul Keres II een do-or-die finale tegen De Waagtoren. De winnaar mag in het seizoen ’21-’22 in de 1e klasse uitkomen. Als dat lukt is dat bijna een unicum, in ’80-’81 heeft het tweede daar ook een jaartje gespeeld.

Ook deze wedstrijd wordt hybride gespeeld, dus langskomen zit er niet in. Het mooie verslag van John geeft een inkijkje in hoe zo’n wedstrijd eruit ziet.

Live volgen kan wel: dat kan hier. De klokken gaan om 13.00 aan. Bij 4-4 valt bord 8 af, daarna bord 7 etc.

Als iedereen zijn positieve gedachten richting De Noteboom stuurt moet het lukken! En voor wie er veel heeft: Oud Zuylen Utrecht speelt tegelijk voor promotie naar de 2e klasse, wat hier te volgen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.