Promotiewedstrijd ASV – Paul Keres II (LIVE)

Dirk, Gerben, Eugene, Jan Jaap, Marijn en Simon in actie

Bert en John in actie

Zoals door Evert uitgelegd spelen Paul Keres I en II beslissingswedstrijden voor een plek in respectievelijk de Meesterklasse en de 1e klasse. De teams die in de stopgezette competitie 2019-2020 bovenaan stonden, maken een kans.

Paul Keres II strijdt met ASV (Arnhem), Philidor (Leiden) en De Waagtoren (Alkmaar) om één plaats. Op 12 juni wordt er tegen ASV gespeeld. ASV was koploper in 2A in de competitie 2019-2020. Op basis van het verleden hebben we nog iets goed te maken.

De wedstrijd is te volgen via Tornelo, een (voor ons) vrij onbekend platform. Bij de vooruitgespeelde partijen van Niels en Jan bleek dat volgen nog best een klusje te zijn. Gelukkig wist wedstrijdleider Mark Huizer, die twee Zuidlimburgers zat te surveilleren, iets overzichtelijkers in elkaar te knutselen. Je kunt zaterdag ook hier kijken. De boel start omstreeks 13.00.

Fysiek langsgaan is helaas nog geen mogelijkheid. Maar vuur je favorieten vanuit je luie stoel vooral aan! Zoek even op in welke windrichting De Noteboom vanuit je huis ligt en zend positieve vibes die kant op, dan moet het lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.