Vrijdag 28 mei 20:00: SG KiNG Masterclass Alpha Zero door Matthew Sadler!

Marijn Otte en Menno Okkes gaven al eerder een masterclass over Alpha Zero, nav het boek gamechanger van Matthew Sadler. 

Nu geeft op vrijdag 28 mei om 20.00 Sadler zelf een Masterclass bij onze vrienden van SG KiNG! Voor de gelegenheid zijn Keresianen ook welkom bij deze MC.

Zie alle informatie op de site van SG KiNG!

Komende vrijdag wordt de Masterclass verzorgd door niemand minder dan Matthew Sadler! Deze vriendelijke Engelsman is tweevoudig kampioen van Groot-Brittannië en zijn rating is op een haar na 2700. De laatste tijd heeft Sadler zich intensief beziggehouden met AlphaZero, een kunstmatig intelligentiesysteem dat zichzelf heeft leren schaken en alles en iedereen verslaat. Tijdens de Masterclass zal dit onderwerp dan ook centraal staan. Op een interactieve manier zal Sadler ons wegwijs maken in de wereld van de engines. Dat doet hij overigens “gewoon” in het Nederlands.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.