Zondag 30-5: XXL Teambattle

Link XXL Teambattle
Link Zoom

Komende zondag 30 mei 20.00 uur: XXL Teambattle op Lichess.org

De komende twee zondagen, 30 mei en 6 juni, worden er XXL Teambattles (alle teams in één grote all play all groep) gehouden. De organisatoren willen uitzoeken of de zondagavond meer deelnemers trekt dan de hiervoor gebruikelijke donderdagavond.

Het tijdstip van aanvang is als altijd 20:00 uur en het toernooi is om 21:30 uur afgelopen. Als je je aanmeldt voor het toernooi van 30 mei (dat kan nu al!), word je automatisch ingedeeld in de eerste ronde. Om mee te doen, dien je op lichess eenmalig lid te worden van S.V. Paul Keres. Dat kun je hier doen.

Link Toernooi
Link naar Zoom (elke donderdag dezelfde)

21.45 Afterparty

Na de teambattle is er uiteraard nog tijd voor de afterparty. Link volgt (in de Zoom)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.