Do 27 mei: Open PK Snelschaakkampioenschap!

Link Zoom 
Link Open PK Snelschaakkampioenschap

27 mei: Open PK Snelschaakkampioenschap!

Donderdag 27 mei vindt het Open Snelschaakkampioenschap van Paul Keres!
Voor wie een clubkampioenschap ambieert is dit de snelste manier om er een te halen. We spelen 12 ronde Zwitsers op lichess. Uiteraard spelen we 5 minuten p.p.p.p zonder increment. 

Als je je aanmeldt voor het toernooi (dat kan nu al!), word je automatisch ingedeeld in de eerste ronde. Om mee te doen, dien je op Lichess eenmalig lid te worden van S.V. Paul Keres. Dat kun je hier doen. Niet-Keresianen zijn ook van harte welkom, alleen dingen ze niet mee om de titel. Bij aanmelding bij Paul Keres op lichess horen we graag je naam. 

Link Open PK Snelsschaakkampioenschap

Zoom: praten, chatten en kijken tijdens toernooi

Het clubgevoel wordt nog meer benaderd als je de anderen kan zien, als je kan kibitzen bij andere partijen en opmerkingen plaatsen en als je (zelfs) kan praten. Dit kan met het eveneens gratis programma Zoom. Een account is niet nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden om aan te haken. De sessie staat de hele avond open en je kan er dan elk moment inspringen. Wil je liever niet dat iedereen je woonkamer binnen kijkt? Zet dan je video uit of kies een vrolijke achtergrond!

Link Zoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *