PK Wandelclub

Je zit op je stoel achter het bureau en achter je laptop. Aan het werk. Dan is de dag voorbij. Je denkt: “Was dit het?” Je staat op en beseft: ”Ach, ben ik vandaag weer vergeten te bewegen!” Herken je dit? “Ik was het van plan, heb ik het weer niet gedaan…” Daar is nu een oplossing voor. Ik ben er een tijdje geleden mee begonnen. Het antwoord? Met Ommetje in beweging komen. Je krijgt punten voor 20 min buiten wandelen. Daarnaast krijg je tips hoe je hersenen er baat bij hebben als je beweegt. Ommetje is een app van de hersenstichting. Door te wandelen wordt bijvoorbeeld je geheugen beter, je weerstand groeit, en je kunt je beter concentreren… Ommetje is er voor individueel gebruik, maar ook voor een bedrijf/team. Dan kun je vergelijken met je collega’s hoeveel minuten je loopt op een dag. Punten voor het lange volhouden van elke dag een ommetje. Als schaakclub Paul Keres willen we een competitie opzetten, dus download de app, en kom in beweging!

De app ‘Ommetje lopen’ kun je vanaf dit adres downloaden naar je telefoon: https://www.hersenstichting.nl/ommetje/. Na de installatie klik je op ‘Team beheer’ en dan op ‘Team toetreden’. Vervolgens vul je deze code in: EMFLW

Voor elk ommetje krijg je punten. Start vandaag en ga de competitie met je clubgenoten aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.