Teambattle zondag 21 maart

Link naar het teambattle toernooi van zondag 21 maart op lichess.org
Link naar de zoom sessie

Teambattle – wat is het?

Elke zondagavond van 20:00 tot 22:00 uur wordt er op lichess een snelschaaktoernooi gehouden met een tempo van 3min+2sec. Het toernooi is een teambattle: Elke poule bevat 8-10 teams van verschillende schaakclubs en de leden van de betreffende clubs spelen tegen leden van de andere clubs in de poule. De scores van de beste 10 (de 10 ‘Leaders’) worden opgeteld tot een totaalscore per club. Je kunt altijd later instappen en eerder stoppen.
Wekelijks doen we met Paul Keres mee met deze zondagse teambattle. Net als vorig seizoen kunnen we tijdens het toernooi online contact houden in een Zoom sessie.

Nog niet eerder meegedaan?

Om mee te doen aan het toernooi, dien je eenmalig lid te worden van Paul Keres op lichess:

  1. Als je nog geen lichess account hebt, maak dat dan eerst aan via lichess.org > Aanmelden (rechts bovenin) > Registreren.
  2. Als je een lichess account hebt aangemaakt, en je bent ingelogd, kun je je via deze link aanmelden voor het ‘team’ Paul Keres. Na aanmelden word je snel toegelaten.

Vervolgens kun je meedoen met de Teambattle door bovenaan deze pagina te klikken op ‘Link naar het teambattle toernooi van [datum]’ en vervolgens op ‘Deelnemen’.

Zondag hebben we ook weer een Zoom link open staan om te kiebitzen:

Zoom: praten, chatten en kijken tijdens toernooi

Het clubgevoel wordt nog meer benaderd als je de anderen kan zien, als je kan kiebitzen bij andere partijen en opmerkingen plaatsen en als je (zelfs) kan praten. Dit kan met het eveneens gratis programma Zoom. Een account is niet nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden om aan te haken. De sessie staat de hele avond open en je kan er dan elk moment inspringen. Wil je liever niet dat iedereen je woonkamer binnen kijkt? Zet dan je video uit of kies een vrolijke achtergrond!

Link naar Zoom (elke week dezelfde)

Vragen?

Voor alle digitale vragen of verzoeken kun je terecht bij redactie@paulkeres.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.