Captain Chaos

Op woensdagavond 23 december werd de halve finale van het KVKO gespeeld. David won van Niels en De Breuk won van Eugene. Wellicht dat er nog een verslag volgt, maar dat laat ik over aan de combattanten. In het bijprogramma was er ook nog een wedstrijd in de afvallerspoule, clubkampioen Peter tegen bovengetekende.

Wie aan scorebordjournalistiek doet, kan zeggen dat Peter veel te goed was. Maar het waren twee interessante partijen. Hieronder laat ik de eerste partij. Een partij met een dameoffer, een Lombaers-materiaalverhouding en gemiste kansen. Een typische Mega-Madness-partij. Als Victor Prinzim, de monteur uit Cannonball Run, die zijn cape op zet en Captain Chaos wordt, zo sloeg Peter ook op het juiste moment toe.

Peter won ook de tweede partij. Na een interessante opening, speelde hij simpelweg veel beter. Voor mij zit het KVKO-avontuur van dit jaar hier mee op. Gerben, Niels, bedankt voor de organisatie. Rest mij iedereen nog fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe te wensen. Hopelijk kunnen we in 2021 weer gauw achter het bord zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.