Masterclass Video: Pirc Alert! met Frans Konings

Afgelopen vrijdag organiseerden SG KiNG en Paul Keres de Pirc avond met een masterclass en thematoernooi. Frans Konings vertelde in anderhalf uur zijn ervaringen en aanbevelingen over de Pirc. Het Orakel Frans had meer dan genoeg te vertellen. Het werd een erg instructieve en vermakelijke Masterclass. Erg aanbevolen. Hieronder zie je de masterclass terug. Je kijkt alle Masterclasses terug op deze pagina.

Frans Konings – Pirc Alert! (18 december)

One thought on “Masterclass Video: Pirc Alert! met Frans Konings

  1. Erg genotenvan Frans’presentatie.Zijn alert komt voor mij echter zo’n 40 jaar te laat.Vroeger toen ik nog mooi en optimistisch was hing ik de joegoslawische opening met verve aan.eigenlijk tot het moment dat Karpov(!) in een kloksimultaan op onverteerbare wijze gebruik maakte van een klein gaatje op b6 maakte.Met zijn rare vissenogen.Voorwaar een traumatische ervaring! Keep up the good work,Franske.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.