David wint het KVKO!

31/12: In een zinderende finale in Voorschoten wist David van Kerkhof Jan Breukelman twee keer te verslaan. 15 kibitzers in de Zoom zagen hoe Jan de tweede partij in een gewonnen stellingen net een seconde teveel nodig had. Hiermee won David het KVKO, meer info volgt snel!

De complete indeling van het Kees Vreeken Knock-Out toernooi is bekend! Op deze pagina vind je de uitgebreide deelnemerslijst en meer informatie over het format van het toernooi. Nieuw toegevoegd op die pagina is hoe je in lichess een uitdaging aanmaakt en de klok goed instelt. Op onderstaande pagina zie je het verloop van het KVKO toernooi en onderaan kan de winnaar van een match de uitslag invullen.

Veel schaakplezier gewenst!

Het Knock-Out Schema

De poules

De uitslagen

Na invullen van het formulier kan het 5 minuten duren voordat de uitslag hieronder verschijnt.

Uitslagformulier

One thought on “David wint het KVKO!

  1. Hallo,

    Ik heb geen email ontvangen over de poulfase en wie mijn tegenstanders zijn met gegevens

    Ewoud Loots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.