BELANGRIJK: Corona-update Paul Keres

Beste Keresiaan,
In verband met de recente negatieve corona-ontwikkelingen ziet het bestuur zich helaas genoodzaakt om de interne competitie in de Noteboom voorlopig stil te leggen. We vinden het niet in de geest van de gisteren door het kabinet aangekondigde maatregelen om fysiek door te schaken. Wij hopen op je begrip voor deze beslissing. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend volgen en hopen dat we de draad zo snel mogelijk weer kunnen oppakken.
In de tussentijds vallen we terug op de digitale clubavond. Aanstaande donderdag staat de Zoom al vanaf 17:00 uur open om samen naar naar Altibox Chess Norway te kijken en te kibitzen, met deskundig commentaar van Xander. Om 20:00 uur staat er een snelschaaktoernooitje via Lichess op het programma, volgens het bekende recept. Alle informatie en links vind je hier op onze site. 
Verder staat zondag weer de teambattle op het programma. We hopen op een grote en sterke opkomst, zodat we de hattrick kunnen behalen. Zie het verslag van Jan Jaap en die van Bert voor meer informatie en leuke fragmenten over de vorige edities.
Tenslotte wijzen we nog graag op de eindspelstudiequiz van John. Voor de eerste ronde kun je nog t/m 20 oktober je oplossingen inleveren.
We denken de komende weken na over mogelijke andere vormen van schaak (zowel online als fysiek), hierop komen we zo snel mogelijk terug. We hopen je online te zien aanstaande donderdag!
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur.
Raymond de Rooij
Secretaris S.V. Paul Keres

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.