Donderdag drukke ALV via Zoom (met externe teamindeling!)

 

Beste Keresiaan,

Aanstaande donderdag, 10 september, om 20 uur vindt de Algemene Ledenvergadering plaats via Zoom. De agenda, bijlagen en links zijn verstuurd per mail. De zoom link is de gebruikelijke op donderdagavond.

In de ALV zullen we o.a. terugblikken op de proefavond. Naar aanleiding van deze avond, hebben we het Corona protocol aangepast, dit protocol vind je via deze link.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, zal er donderdag wel een teamindeling van de externe teams worden gepresenteerd. De teams zijn doorgegeven bij de KNSB en de Plaatsingscommissie heeft nog snel voor de ALV kunnen overleggen. De teamindeling zal voor de ALV nog via mail verstuurd worden zodat je die naar wens kunt printen en ouderwets voor je kunt houden.

Na de ALV gaan we traditiegetrouw snelschaken. De link naar het toernooi op lichess vind je hier.

Het belooft een ALV te worden met veel belangrijke onderwerpen, we hopen dan ook op een mooie opkomst!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.