Clubavond 25 juni: Zwitsers snelrapid (5+5)

Link Zoom
Link Blitz

Donderdag 25 juni 20:00 uur: Zwitsers toernooi op Lichess.org

Om 20 uur start het zwitsers snelschaaktoernooi op lichess. Het toernooi bestaat uit 8 rondes van 5min + 5sec. Later instromen en rondes pauzeren is mogelijk. Als je je aanmeldt voor het toernooi (dat kan nu al!), wordt je automatisch ingedeeld in de eerste ronde. Om mee te doen, dien je op Lichess eenmalig lid te worden van S.V. Paul Keres. Dat kun je hier doen.

Het toernooi van donderdag op Lichess vind je via deze link

Zoom: praten, chatten en kijken tijdens toernooi

Het clubgevoel wordt nog meer benaderd als je de anderen kan zien, als je kan kiebitzen bij andere partijen en opmerkingen plaatsen en als je (zelfs) kan praten. Dit kan met het eveneens gratis programma Zoom. Een account is niet nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden om aan te haken. De sessie staat de hele avond open en je kan er dan elk moment inspringen. Wil je liever niet dat iedereen je woonkamer binnen kijkt? Zet dan je video uit of kies een vrolijke achtergrond!

Link naar Zoom (elke donderdag dezelfde)

Vragen?

Voor alle digitale vragen of verzoeken kun je terecht bij redactie@paulkeres.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *