Schaakfilm(pje): de keuze van Adrian

Op Youtube staan tienduizenden schaakgerelateerde schaakfilmpjes of -fragmenten. Teveel om allemaal zelf uit te zoeken. In deze rubriek lichten leden bij een filmpje dat zij interessant vinden toe wat er voor hen grappig, leerzaam, bijzonder, etc. aan is. Zoals een explicateur bij een bioscoopfilm. Het mag van alles zijn, geen restricties behalve dat het met schaken te doen heeft. Zolang de voorraad strekt zetten we ze (vanaf nu) elke zondag op de site. Een rubriek voor en door de leden! Als je iets weet, mail naar redactie@paulkeres.nl. Alle schaakfilmpjes vind je via deze link.

Explicatie van Adrian

This youtube video is about the Budapest Gambit. I like these short videos because it gives you a good overview of openings and shows you tricks in the gambit. The player who shows it is a Grandmaster which I consider a good source. These videos are mostly entertaining and for my blitz games. I would recommend this to anyone who wants to improve their blitz rating.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.