KiNG Keres Blitz #7: Knappe 14e plek van Juutje76!

Afgelopen vrijdag was het al weer KiNG Keres Blitz #7! Meer dan 50 deelnemers deden een poging xamax2000 bij te houden. We vinden onder anderen Wesley, mijzelf, Ton en Niels terug in de top-10. Vlak in de achtervolging vinden we Judith die op het moment van aflopen met een knappe reeks bezig was, en mogelijk nog wel hoger was geeindigd als het toernooi wat langer had geduurd. In de laatste 4 rondes werden achtervolgens Cees IJzermans aka Trauma (2274), FM Peter Lombaers aka FM Popopuiyt (2405), Ornett Stork aka Neubourg (2212) en Bob Jansen aka DonBarzini (2376) aan de zegekar gebonden! Eerder in het toernooi werd ook al BramV (2403) verslagen. Enkele mooie momenten uit het toernooi van Juutje76 kun je hieronder nasepelen.

We beginnen met twee erg tactische partijen:

Last but not least een mooie strategische partij:

5 thoughts on “KiNG Keres Blitz #7: Knappe 14e plek van Juutje76!

  1. Die 2e partij lijkt als 2 druppels water op de partij Judith-Pascal Boitin.O mis ik iets?

  2. Zorba de Griek met Anthony Quinn, geweldige ilm,schitterende muziek van Theodorakis,maar wat heeft het met schaken van doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.