Jan en Peter in de prijzen

De KNSB-spelers hebben het wel meegekregen: de competitie wordt niet uitgespeeld, op tweederde is het klaar. Dat betekent ook dat de topscorerslijst definitief is. New In Chess, voor al uw schaakboeken en -DVD’s, beloont altijd de topscorer van elke poule. En dat doen ze dus nu na zes ronden.

Met zoveel goed draaiende teams en spelers ligt het voor de hand dat er Keresianen in de prijzen zijn gevallen. Zie hier, twee leden mogen iets moois tegemoet zien (of hebben dat al ontvangen):

– Jan Breukelman, 6 uit 6, PK1 (in klasse 1A)
– Peter van Wijk, 5,5 uit 6, PK4 (in klasse 4B)

Paul Hommerson (5 uit 5, PK1) en Eric Corneth (4 uit 4, PK5) hebben ook een prijswaardige score. Maar New In Chess kon moeilijk de complete voorraad naar Utrecht e.o. sturen. Op deze site staan alle cijfertjes, de Keresianen vindt u in klasse 1A, 2B, 3C, 4C en 5C.

Gefeliciteerd heren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.