Mooie prestatie van Thomas Manschot bij oplostoernooi

Wim Velker aan het woord:

In het internationale oplostoernooi heeft Thomas Manschot een fraaie prestatie geleverd. In zijn eerste oplostoernooi ever behaalde hij in de B-groep met 39,5/44,5 punten een vierde plaats in een veld van 23 deelnemers.

Het toernooi trok internationale belangstelling, met deelname van verschillende Grootmeesters, Internationale Meesters en FIDE-Meesters (in het oplossen). Winnaar in de A-groep en van het toernooi werd Dolf Wissmann, Nederlands enige grootmeester in deze discipline.

Een leuk uitgebreid verslag, inclusief eindstanden, kan gevonden worden op de website van SV Hoogland. Daar zult u ook andere bekenden vinden, waaronder Jaap van der Tuuk (19/44,5) en Arend van de Lagemaat (14,5/44,5).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.