OKU 2020: 5 t/m 7 juni op een nieuwe locatie!

Het is even stil geweest rondom het OKU 2020. Dat had een goede reden: we hebben een nieuwe hoofdsponsor en een nieuwe locatie! En daarmee staat niets een fraai 47e Open Kampioenschap van Utrecht in de weg. Noteer daarom vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni in de agenda!

Onze nieuwe hoofdsponsor is adviesbureau Berenschot. Dit gerenommeerde bureau helpt organisaties in de overheid en het bedrijfsleven bij complexe vraagstukken, nieuwe strategieën en het verbeteren van hun prestaties. Gevestigd in Utrecht en met een groot hart voor de schaaksport: zo werd in 2017 het Kanaleneiland Open georganiseerd. Berenschot en het OKU hebben de intentie uitgesproken langdurig samen te werken.

Daarom spelen we het OKU op het hoofdkantoor van Berenschot. Dit representatieve pand aan het Europaplein biedt veel ruimte en is uitstekend bereikbaar per auto (vlak bij de snelweg, en gratis parkeren!), OV (vlak bij de sneltram) en fiets.

Deze week worden er nog wat puntjes op de i gezet. Daarom zal de inschrijving vanaf zaterdag 22 februari starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *