Kersverse ratings

De KNSB heeft de ratings per 1 februari gepubliceerd. Zoals gebruikelijk is dit een lijst met veel wijzigingen, door onder meer het Hoogovenstoernooi en de externe competitie. We lichten er een paar stijgers uit, de dalers hebben geluk (waaronder iemand die 42 punten daalde en toch maar door 3 mensen werd ingehaald).

Zo wist Eric C. de 2000-kaap te slechten en deed Peter vW. hetzelfde met de 1900. De grootste stijger is Gerben die 43 punten bij mag schrijven. Deze drie moesten het vooral van de externe competitie hebben. Onder meer in Wijk aan Zee haalde Joris 37 punten op, terwijl Jan Pr. zijn +35 vooral op Guernsey incasseerde en Wim V. in de externe competitie. Tenslotte wisten de sterinvallers in PK SOS 1, Guus en Thomas, 33 resp. 30 punten binnen te harken.

Komende zaterdag kan iedereen weer een saldo opbouwen voor de lijst van 1 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.