Een match uit 1977

Uit een nog oudere doos: de eerste (bekende) match om het clubkampioenschap, tussen de matadoren Jaap Verhoef en Anton Rosmuller. Die laatste is natuurlijk nog steeds lid. Of de kampioen van Utrecht, Parijs en de Balearen ook het clubkampioenschap op zijn lijf heeft geschreven, is via deze partijen na te kijken. Het commentaar is van zijn tegenstander, bron het Paul Keres Bulletin uit november 1977 (2e jaargang, nummer 2). Op p. 95 van het Jubileumboek staat een deel van zijn nabeschouwing.

One thought on “Een match uit 1977

  1. Ja,ja die match kan ik me nog herinneren.Het commentaar van Jaap is vrij koddig, maar laten we niet vergeten dat Anton toen een genie was.Daar hadden overigens wel meer leden van PK last van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *