Seizoensstart Paul Keres

Beste Keresiaan,

De zomertoernooien en de ZAK zijn alweer bijna afgelopen… Het nieuwe schaakseizoen begint dus alweer bijna! In dit overzicht kun je lezen wat er de eerste maand op het programma staat.

Donderdag 29 augustus: we trappen het seizoen af met een masterclass en een kloksimultaan door Peter Lombaers! Op deze pagina vind je alle informatie.

Zaterdag 31 augustus: traditiegetrouw vindt op de eerste zaterdag van het nieuwe seizoen het HSM-toernooi plaats. Zie voor details hier, en schrijf je vooral in voor dit gezellige toernooi!

Donderdag 5 september: uiteraard ontkomen we ook dit jaar niet aan de ALV, maar het goede nieuws is dat er na afloop kan worden gesnelschaakt. Op de ALV maken we oa. de indeling van de externe teams bekend, wees daarbij!

Donderdag 12 september: we kunnen eindelijk beginnen met het echte werk, namelijk de eerste ronde van de interne competitie. We hopen op een grote opkomst en een spannende competitie! Vergeet je niet via mail aan te melden.

Donderdag 19 september: vorig jaar hebben we de masterclass geïntroduceerd, en dit jaar introduceren we de “PK Academy”. Dit is een aantal trainingen voor leden met een rating tot ongeveer 1800. Nadere details volgen nog in een aparte mail. Op 19 september is ook de tweede ronde van de Interne Competitie

Zaterdag 28 september: de start van de KNSB-competitie valt dit jaar vrij laat. We spelen dit seizoen met een record-aantal van 5 teams en we starten met een uitwedstrijd. Gaat het PK 1 dit jaar lukken om te promoveren?

We zijn ervan overtuigd dat het weer een mooi schaakseizoen zal worden en zien je graag op 29 augustus!

Namens het bestuur,
Raymond de Rooij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.