Onze voorzitter in Praag

Niels heeft de afgelopen week in Praag geschaakt bij het De Prague Summer Open, wat onderdeel is van de Czech Chess Tour, een serie aan toernooien in Tsjechie. Het toernooi in Praag zelf heeft heeft al 3 toernooien waar Niels allemaal aan heeft mee gedaan. Lange partijen, rapid en blitz.

Niels is 12e geworden met 6/9 bij de lange partijen, gedeeld 1e met 6/7 bij het rapid en 2e met 10/11 bij het snelschaken! Volgens professor ELO mag Niels het meest trots zijn op zijn snelschaak prestatie, daarmee wint hij 18 punten voor zijn FIDE blitz rating en komt daarmee op een mooi 2442! Dat Niels erg goed is in snelschaken wisten we bij PK natuurlijk allang, dus mooi om te merken dat de FIDE nu ook bij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *