Definitieve indeling KNSB bekend

De KNSB heeft de definitieve indeling van de KNSB-competitie gepubliceerd. Deze is alleen voor klasse 4 en hoger, de indeling voor klasse 5 en lager volgt na 1 september. Ten opzichte van de voorlopige indeling is er alleen voor Paul Keres III en IV iets veranderd.

PK I zit weer noordelijk én treft Oud Zuylen Utrecht! Het is lang geleden dat PK I de degens heeft gekruist met SC Utrecht, Oud Zuylen of de daaruit volgende fusieclub. Het tweede moet vooral naar Noord-Holland. PK II deed het goed tegen eerste en slecht tegen tweede teams, dus dat er nu maar twee tweede teams bij zitten geeft de burger moed. PK III, dat vorig jaar bijna kampioen werd, heeft een gemixte poule: het Gooi, Zaanstad maar ook Veenendaal en Enschede. Het ijzersterke Veenendaal is in plaats gekomen van UVS II, en het is een pittige poule geworden. Verder wordt Putten nu uit getroffen en ZSC thuis. PK IV mag steeds als laatste opstaan, maar is één uitslaapochtend kwijt: de vrienden van De Rode Loper worden nu thuis i.p.v. uit getroffen. Leuk overigens dat I, III en IV een massakamp in en tegen Wageningen spelen.

We spelen vijf keer thuis en vier keer uit en de indeling gaat niet meer veranderen, dus zet de datums in de agenda! Verder is natuurlijk nog onbekend wie in welk team zit, gezien alle geruchten over debutanten en herintreders. Daarom is het mooi dat we waarschijnlijk met een team meer spelen dan vorig jaar. Als je mee wil spelen, mail het bestuur dan rap!

 Paul Keres I (klasse 1A)Paul Keres II (klasse 2B)Paul Keres III (klasse 3C)Paul Keres IV (klasse 4C)
28-09-19HWP Haarlem (uit)SG Amersfoort (uit)HSG (Hilversum, uit)SG Amersfoort II (uit)
02-11-19Caissa-Eenhoorn (thuis)Santpoort (thuis)BSG II (thuis)Almere II (thuis)
23-11-19Wageningen (uit)VAS II (Amsterdam, uit)Wageningen II (uit)Wageningen III (uit)
14-12-19Zukertort Amstelveen (thuis)De Wijker Toren (thuis)En Passant II (thuis)Moira-Domtoren (thuis)
01-02-20Kennemer Combinatie II (Haarlem, uit)Purmerend (uit)PSV/DoDO (Putten, uit)PSV/DoDO II (Putten, uit)
07-03-20Philidor 1847 (thuis)Oegstgeest '80 (thuis)ZSC/Saende (thuis)De Rode Loper (thuis)
28-03-20SG Max Euwe (thuis)DSG Pallas (thuis)SG Max Euwe III (thuis)Zeist (thuis)
18-04-20Oud Zuylen Utrecht (uit)Caissa II (Amsterdam, uit)Oud Zuylen Utrecht II (uit)Magnus Leidsche Rijn (uit)
16-05-20Groninger Combinatie II (thuis)De Waagtoren (thuis)Veenendaal (thuis)Woerden (thuis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.