Jubileumboek naar drukker!

Het jubileumboek is naar de drukker verstuurd!

In 1986 werd er gesproken over het “beste clubblad van Nederland”. Bert, Jan Jaap en Niels hebben de laatste maanden achter de schermen druk gestreefd naar ‘het beste jubileumboek van Nederland’. Of dat gelukt is, kun je beoordelen op zondag 19 mei, tijdens het jubileumevent met de boekpresentatie, het jubileumtoernooi en een diner.

Inschrijven kan voor deze dag en het boek kan zeker nog. De inschrijvingen lopen goed: op de websitepagina van het jubileumevent op 19 mei, vind je de aanwezige geïnteresseerden, leden en oud-leden. Het belooft zeker een gezellige zondag te worden in de Noteboom!

De prijs voor het jubileumboek bedraagt 10 euro voor iedereen die het boek voor of tijdens 19 mei besteld heeft. Daarna wordt het boek 15 euro: nog steeds een koopje voor het ruim 300 pagina’s tellend boek.
Als je op 19 mei onverhoopt niet aanwezig kunt zijn, maar wel interesse hebt in een jubileumboek, kun je dat aangeven via een email aan Raymond (secretaris(at)paulkeres.nl). Voor geïnteresseerden die buiten Utrecht wonen, kunnen we het jubileumboek ook per post versturen. Je kunt op 19 mei contant betalen aan de speelzaal, maar het is voor ons nog gemakkelijker als je het bedrag voor het boek en/of het diner (elk 10 euro) overmaakt naar rekeningnummer NL44INGB0001667337, ten name van Schaakvereniging Paul Keres.

Sneak preview?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.