Demre wint Mokum!

Demre Kerigan heeft er weer een toernooioverwinning bij: hij sloeg toe bij de Mokumse Meesters. Bij dit normtoernooi op clubavonden haalde hij maar liefst 7,5 uit 9, waarbij hij de collega-meesters versloeg en zo te zien de enige niet-Mokumer was. Een TPR van 2557 zegt genoeg. Netjes Demre!

Niels Ondersteijn en David van Kerkhof zijn momenteel actief in Karlsruhe, bij het Grenke Open. David zou zijn rating boven de 2400 kunnen mikken met een IM-titel als gevolg, en wellicht dat er voor beiden een GM-norm te halen is bij goede vorm? Live is dit megatoernooi het beste via Follow Chess te volgen, bijvoorbeeld zo.

Klaas Veldhuijsen en Evert Rademakers spelen mee in Delft bij het Prinsenstadtoernooi. As we speak zit Evert live te spelen, wat bijvoorbeeld hier te volgen is.

En zo zullen er meer toernooien gaande zijn. Tips zijn welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.