Schaaktrainer op een basisschool worden?

Het bedrijf van Bas van Esch, SamenSchaken, verzorgt betaalde schaaktrainingen op basisscholen in Utrecht. Dat doen ze door studenten en schakers tot schaaktrainer op te leiden, waarna ze namens hen training geven. De trainers krijgen daarvoor betaald. De interesse van scholen in schaaktrainingen neemt snel toe. Ze zijn dan ook druk op zoek naar nieuwe trainers.

Word jij betaald schaaktrainer?

Vind je het leuk om kinderen les te geven en kun je schaken? Verdien dan bij met het geven van schaaklessen op de basisschool. Wij zoeken schakers en studenten van de Universiteit en de Hogeschool, die enkele uren per week, jonge kinderen (6-12 jaar) de beginselen van het schaken bij willen brengen. Je geeft les aan een groep van max 12 kinderen in Utrecht en omgeving. Je moet minimaal een middag in de week beschikbaar zijn.

Meer informatie vind je op de website van Bas van Esch.

Bas van Esch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.