PK4 first!

Nee, het is allemaal fake news. We hebben helemaal niet verloren. We are amazing. We are the best. We zijn de besten van Utrecht. We zijn de besten van Arnhem. We zijn de besten van Amsterdam.
Dat we ondertussen tiende staan is ook fake news. Het was zaterdag wel mooi weer om in Arnhem tegen De Toren 2 (of moet ik tegenwoordig Arnhemse Schaakacademie zeggen?) te schaken. Ook PK1 was present om tegen hun eerste team te spelen en gaf het goede voorbeeld door een ruime overwinning te boeken. Maar ja, wat wil je dan ook als je twee invallers nodig hebt en je kan die invliegen uit Turkije en Portugal. Die luxe hebben wij helaas niet, dus moeten we het van hard werken hebben.
Hard werken hebben we wel gedaan, maar aan het eind van de middag stond het toch 5-3 voor de thuisclub. Een overwinning voor de onzen, drie voor hullie en de rest remise. Hoe, wie, wat, waarom en zo moet je maar aan de betrokken spelers vragen. Ik heb er weinig van meegekregen.
Het was nog lang gezellig in Arnhem. We hebben half Arnhem gezien, inclusief een stuk over de busbaan, maar uiteindelijk zijn we met z’n allen beland bij Batavia in het centrum van Arnhem. It was absolutely amazing!


Aanvallen! (foto Rolf)

Nog één ronde te gaan. We staan dus tiende. Maar niets aan de hand. Net als de promotie vorig jaar, kunnen we ook nu nog ontsnappen. Om te beginnen moeten we zelf winnen. En daarnaast hopen dat de andere uitslagen ons gunstig gezind zijn. Something great is going to happen that is absolutely amazing. It will be amazing! We are going to make PK4 so great again!