OKU zoekt sponsors!

Vorig jaar hebben we een prachtig 44e OKU gehouden, voor het eerst gesponsord door Zorgverzekeraar DSW. Helaas naar nu blijkt ook voor het laatst, want het OKU past niet langer in hun sponsorbeleid. Wij zijn DSW dankbaar voor de goede samenwerking in 2017, maar door deze late mededeling zit de organisatie met een acuut probleem. Het OKU zoekt dus sponsors!

Elk probleem is ook een kans (het is net schaken): we kunnen veel bieden aan een nieuwe sponsor. Exclusiviteit, publiciteit op maat en veel bekendheid in de schaakwereld. Ideaal voor een organisatie die slimme nieuwe mensen zoekt en/of meer bekendheid zoekt in vaak hoogopgeleide kringen, en daar geen groot budget voor (over) heeft. Voor circa 2000 euro kan dat helemaal worden geregeld. Voor kleinere bedragen kunnen we uiteraard ook het nodige bieden.

Potentiële sponsors lezen bovenstaand verhaal niet uit zichzelf. Daarom een oproep aan alle Keresianen om eens goed om je heen te kijken. Is dit iets voor je werkgever of een andere organisatie die je goed kent? Of voor iemand uit je netwerk? Breng hen dan in contact met de organisatie! Dat kan via mij per mail of telefoon: 06 – 24 395 397.

Bedankt alvast! Jan Jaap