Zaterdag 24 februari: Supermatch! (Update deelnemers)

Als dubbellid van HMC en Paul Keres leek het me eerder dit seizoen leuk om een gezellig event zoals een massakamp te onderzoeken. HMC heeft dit idee als onderdeel van haar 80 jarige jubileum verder uitgewerkt tot een Supermatch tussen de schaakverenigingen Paul Keres uit Utrecht, de Stukkenjagers uit Tilburg en HMC uit Den Bosch.

Concept supermatch
De supermatch zal plaatsvinden op zaterdag 24 februari in De Biechten, de speellocatie van HMC. Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Rosmalen.
Het voorlopige idee is om alle spelers op te delen in zeskampen, met spelers van gelijke sterkte. Waarvan iedere club 2 spelers in een zeskamp heeft. Op deze manier worden er 5 partijen gespeeld, waarvan 4 tegen spelers van een andere club. HMC hoopt zoveel mogelijk zeskampen te kunnen maken met 2 spelers van iedere club met voor iedereen een gelijkwaardige tegenstander. Gezelligheid staat voorop! Het speeltempo zal bij deze opzet 30 minuten per persoon per partij bedragen. De zeskampen zullen ca van 11:30 tot 17:30 duren (inclusief pauzes). Na afloop is het gezellig als we met z’n allen ergens kunnen gaan eten, waarschijnlijk kan dit in de Biechten.

De definitieve aanmelding kan in januari nog, maar ik wil je graag vragen of je interesse hebt om namens PK op 24 februari mee te doen? Als er genoeg animo is, doet Paul Keres definitief mee en kan HMC qua organisatie alvast rekening houden met het aantal deelnemers.
Ik hoor graag of je interesse hebt (of al zeker weet dat je mee wil doen) via mail of op de clubavond.

Niels Ondersteijn

Geïnteresseerde Keresianen

NAAM
Niels Ondersteijn
Simon Kronemeijer
Ronald Gouma
Raymond de Rooij
Paul van der Kooij
Marijn Otte
Leo van Houwelingen
Johan Cornelisse
Jeroen Bollaart
Jan Prins
Jan Jaap Janse
Hugo ten Hertog
Harry Appelo
Guus Alberts
Ger Hageman
Frank Wilschut
Evert Rademakers
Bert Both
Anton Rosmulller