`
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer Avond Kompetitie (ZAK) ronde 1

1 juli, 2020 @ 20:00 - 23:00

Breaking news!

Na de persconferentie van afgelopen woensdag, waarop premier Rutte opnieuw versoepelingen aankondigde, zijn ineens belangrijke hindernissen voor fysiek schaak weggenomen. Daardoor kunnen we sneller dan verwacht weer beginnen met schaken op échte borden!

Dat betekent dat we deze zomer toch weer kunnen schaken tijdens de traditiegetrouwe Zomer Avond Kompetitie (ZAK), georganiseerd door Moira Domtoren, De Roder Loper en Paul Keres. We verwachten 8 woensdagen, startend vanaf woensdag 1 juli, de ZAK te kunnen houden in Dijckzigt.

Afgelopen week is overlegd over de wijze waarop wij vanaf juli weer fysiek zouden kunnen schaken. Daar is een protocol voor de zaal van Dijckzigt uitgerold. Voorlopig biedt de zaal plek voor maximaal 30 personen en kunnen we dus maximaal 15 partijen binnen spelen. De luchtverversing in de speelzaal is een jaar of twee terug gereviseerd, en vervangt de zaalinhoud volgens Dijckzigt elke 15 minuten.

De basisregels en Corona protocol

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Bij gezondheidsklachten: blijf thuis!
  • Er is plek voor maximaal 30 deelnemers.
  • Deelname kan alleen op basis van inschrijving vooraf.

Zie ook het protocol van Denksportcentrum Dijckzigt.

Verplichte aanmelding

Naast de 15 borden binnen kunnen wij eventueel de binnentuin gebruiken, mits Het Huis die niet gebruikt. De bezetting bij hen is vrij laag en zeker in de zomer. Tot op de dag zelf kan dat veranderen. Om het aantal deelnemers te kunnen reguleren zullen we met aanmeldingen gaan werken. Wie onaangekondigd arriveert heeft pech wanneer de 30 al bereikt is, tenzij de tuin beschikbaar is.

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Hulp gezocht!

Vanuit het bestuur zijn we verheugd op deze positieve ontwikkelingen van de ZAK. Zoals elk jaar kunnen we hulp in de organisatie goed gebruiken. Hierbij kun je denken aan het helpen met de inschrijving op één of meerdere avonden. Ben je van plan een paar keer met de ZAK mee te doen of wil je graag helpen? Dan horen we het graag. Je kunt dit doorgeven aan niels via voorzitter@paulkeres.nl

Vragen?

Voor vragen kun je bij de organisatie van de ZAK terecht, te bereiken via zak@nozel.net.

Gegevens

Datum:
1 juli, 2020
Tijd:
20:00 - 23:00