`
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Supermatch Paul Keres – Stukkenjagers – HMC

februari 24 @ 10:00 - 18:00

Niels Ondersteijn:

Als dubbellid van HMC en Paul Keres leek het me eerder dit seizoen leuk om een gezellig event zoals een massakamp te onderzoeken. HMC heeft dit idee als onderdeel van haar 80 jarige jubileum verder uitgewerkt tot een Supermatch tussen de schaakverenigingen Paul Keres uit Utrecht, de Stukkenjagers uit Tilburg en HMC uit Den Bosch.

Concept supermatch
De supermatch zal plaatsvinden op zaterdag 24 februari in De Biechten, de speellocatie van HMC. Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Rosmalen.
Het voorlopige idee is om alle spelers op te delen in zeskampen, met spelers van gelijke sterkte. Waarvan iedere club 2 spelers in een zeskamp heeft. Op deze manier worden er 5 partijen gespeeld, waarvan 4 tegen spelers van een andere club. HMC hoopt zoveel mogelijk zeskampen te kunnen maken met 2 spelers van iedere club met voor iedereen een gelijkwaardige tegenstander. Gezelligheid staat voorop! Het speeltempo zal bij deze opzet 30 minuten per persoon per partij bedragen. De zeskampen zullen ca van 11:30 tot 17:30 duren (inclusief pauzes). Na afloop is het gezellig als we met z’n allen ergens kunnen gaan eten, waarschijnlijk kan dit in de Biechten.

De definitieve aanmelding kan in januari nog, maar ik wil je graag vragen of je interesse hebt om namens PK op 24 februari mee te doen? Als er genoeg animo is, doet Paul Keres definitief mee en kan HMC qua organisatie alvast rekening houden met het aantal deelnemers.
Ik hoor graag of je interesse hebt (of al zeker weet dat je mee wil doen) via mail of op de clubavond.

Gegevens

Datum:
februari 24
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

Niels Ondersteijn
E-mail:
pr@paulkeres.nl

Locatie

De Biechten
Vincent van Goghlaan 1
Rosmalen, 5246 GA Nederland
+ Google Maps