`
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CLUBAVOND AFGELAST

maart 26 @ 20:00 - 23:00

In verband met het coronavirus zijn we helaas genoodzaakt om de clubavonden in maart af te gelasten. We volgen hierbij het onderstaande advies van de KNSB. Houd de site in de gaten voor meer informatie.

Aan de schaakverenigingen
t.a.v. de voorzitters, secretarissen, jeugdleiders en contactpersonen

Geacht bestuur,

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de KNSB alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast. Aansluitend op deze maatregelen adviseert de KNSB u om alle activiteiten van uw club tot en met 31 maart af te gelasten, ook als aan deze activiteiten minder dan 100 personen deelnemen. Het gaat dus om de clubavond (of middag of ochtend), en ook om trainingen, bijeenkomsten etc.

Wij hebben de regionale bonden gevraagd hun competities en toernooien ook tot en met 31 maart af te gelasten.
De kans bestaat dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. De KNSB ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat de KNSB zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF. Wij zullen u daar dan over informeren.

Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Dharma Tjiam
Directeur

Gegevens

Datum:
maart 26
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Noteboom (clublokaal Paul Keres)
Notebomenlaan 400
Utrecht, Nederland
+ Google Maps