a.s. Zaterdag KNSB thuis in Moira-gebouw

Twee keer kan Paul Keres bij de thuiswedstrijden van de KNSB dit seizoen niet terecht bij het USG. Zaterdag wordt bij de 3e ronde het Rode Kruisgebouw de speellocatie. Ziehier de plek voor de enkeling die de Moira-thuishaven niet weet te vinden. Gratis parkeren kan bij Tolsteeg of voorbij de Waterlinieweg.

Op het programma staan:

  • PK1-Venlo. Het eerste heeft 2x nipt verloren en Venlo is ook nog zonder matchpunten. Een belangrijke pot dus.
  • PK2-En Passant 2. En Passant is tezamen met PK4 uit de SGS gepromoveerd. Ook zij hebben nog 0 MP en zullen daar wat aan willen doen, terwijl PK2 natuurlijk eveneens op de ranglijst omhoog wil.
  • PK3-Oegstgeest. Oegstgeest heeft het volle pond behaald en PK heeft nog niet overtuigd tegen op papier mindere teams. Tijd voor verandering.
  • PK4-ASV3. Na de eclatante overwinning van de eerste ronde had het 4e in de vorige ronde te lijden onder de personele verschuivingen. Hopelijk kan tegen de Arnhemmers de draad weer opgepakt worden.

Tegenstanders uit alle windstreken doen Utrecht dus aan. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur. De echte mooie tijdnoodfase voor de toeschouwers van vroeger missen we een beetje, maar ook met de increments is er voor zowel de liefhebbers als de sensatiezoekers genoeg te genieten. Verder strekt de kantine met tapvergunning tot aanbeveling voor een zaterdags bezoekje. Komt allen.