Magnus zoekt trainers

Namens Jeugdschaakvereniging Magnus Leidsche Rijn:

JSC Magnus is de jongste, snelstgroeiende en inmiddels grootste jeugdschaakclub van Nederland. Die groei willen wij ook kunnen bijbenen in ons trainersbestand. Wij hebben nu diverse ouders en vrijwilligers die training geven, waaronder ook enkele sterkere schakers.
Trainingen zijn op vrijdagavond in het Leidsche Rijn College en op woensdagmiddag op De Meander in De Meern. Door de groei van de club zijn er meer trainers nodig.

Training geven hoeft niet veel tijd te kosten. De training zelf duurt drie kwartier (op woensdag 30 minuten). Het materiaal wordt in grote mate voorbereid door onze hoofdtrainer Bas van Esch. Wij werken met de Stappenmethode. Wij gaan komend seizoen ook weer een trainerscursus aanbieden op Stap 1 niveau om trainers op te leiden. Vanzelfsprekend kunnen nieuwe trainers die kosteloos volgen.

Training woensdag 17u, 17:45u of 18:30u in basisschool de Meander De Meern (30 min)
Training vrijdag 18:45u of 20:25u (45 min) in Leidsche Rijn College, Parkwijk.

Als je interesse hebt, kan je meer informatie vinden op de site van Magnus, of contact opnemen met August de Heij per mail.