Nieuwe ratings

De KNSB heeft een nieuwe ratinglijst uitgebracht.

De mutaties zijn vooral van de veelspelers. Grootste stijger is Joris K. (+75), die de halve wereld daarvoor afreisde: er werden punten gesprokkeld in onder meer Parijs, Basel, Leiden en België. Joris L. wint er 54, door goede optredens in Delft en Leiden. Ook wist hij de 2000-kaap te slechten. En ook Klaas sprokkelde in Delft: hij is 41 punten rijker.

Andere stijgers zijn Ronald (sterk in Kennemer, +37), Demre (+35, niet helemaal duidelijk waar), Casper (+32, her en der), René (+24 in PK6) en Roel (+23, idem). Hugo voert de lijst aan met 2456 voor Xander.

De augustusratings zijn mede bepalend voor de teamindeling, maar ook de interne rating telt mee. Het kan dus geen kwaad nog iets te sprokkelen in de interne of bij het OKU. Succes!