Casper op kop, Joris in subtop bij NK jeugd

Update 29-04: Casper noch Joris is Nederlands kampioen geworden. Casper ging twee keer onderuit na zijn 4 uit 4, herstelde zich knap, maar meer dan een 4e plaats leverde dat niet op. Joris knokte zich naar een koppositie (5,5 uit 7), om de laatste twee te verliezen. Kampioen bij de B werd trouwens Oele Dijkhuis van Moira Domtoren.

Het Nederlands Jeugdkampioenschap in Assen is bijna halverwege. In de A-groep doet Casper het erg goed: 4 uit 4 met een punt los. Kijk hier voor zijn resultaten. In de B-groep is Joris favoriet, maar hij startte wat stroef. Het veld zit nog dicht bij elkaar en hij heeft alles in eigen hand. Woensdag treft hij stadsgenoot Oele Dijkhuis (Moira Domtoren). Zijn resultaten staan hier.

Alle partijen zijn live te volgen via Schaaksite of hier. Ook de partijen van vorige ronden zijn daar te vinden.

Succes Casper en Joris!