David van Kerkhof wordt schaakcoach

David van Kerkhof is sinds begin dit jaar actief als schaakcoach. Hij richt zich op schakers die zijn vastgelopen in hun schaakontwikkeling en/of het plezier in schaken zijn verloren. Zijn aanpak is om met je mee te denken over gestelde doelen, verwachtingen, en te kijken hoe je over en tijdens het schaken nadenkt. David is heel zijn schakende leven bezig geweest met schaakpsychologie en persoonlijke ontwikkeling en wil op deze manier zijn kennis en coachingsvaardigheden delen met andere schakers. Meer informatie is te vinden op de site van David en op zijn Facebookpagina.

David was van 2013 tot 2016 lid van Paul Keres, maar heeft afgelopen seizoen zijn lidmaatschap opgezegd wegens verhuizing naar Rotterdam.

David (foto Rene Olthof)

David (foto Rene Olthof)