Keresianen in Wijk aan Zee (2)

Inmiddels zijn ook de dagvierkampen achter de rug. Drie Keresianen: Harm Theo (4D) had een kopie van zijn eerdere weekendvierkamp, Alwin (5F) werd tweede en Roel (6A) won zijn groep met 2,5 uit 3. Klasse.

De journalisten zijn inmiddels ook gestart. Zonder Kees, deelnemer sinds 1992 (!) die ongelukkig is gevallen met zijn fiets. En dan lukt het traditionele programma in restaurants en caf├ęs niet. Peter v/d Belt is er wel en heeft 1 uit 2. Link naar de uitslagen nog onbekend.

De tienkampen starten vandaag, met een groot aantal Keresianen (en Rode Lopers, trouwens). Supporters welkom, maar doe niet wat iemand jaren terug deed: op donderdag komen, want dan is de rustdag.

Een andere groep Keresianen vertrekt binnenkort naar Gibraltar. Weet Viswanathan Anand weer IM Xander Wemmers bij te benen?