IM-norm voor Casper!

Het Chess Festival Groningen was een groot succes voor Casper. Hij bleef ongeslagen, haalde 2 uit 3 tegen de grootmeesters en haalde zo een dikke IM-norm binnen. Cruciaal was zijn partij in ronde 8 tegen Hugo, die hij in fraaie stijl won. In dit verslag op Schaaksite (auteur Herman Grooten) is die partij te zien. En hier staan alle scores van Casper.

Hugo was er dus ook in Groningen. Stijlgetrouw ging hij er elke partij vol voor, wat resulteerde in vijf punten, twee halfjes en twee nullen. In eerdergenoemd verslag is een fraaie winstpartij van Hugo te vinden. Ook zijn verliespartijen zijn het aanzien waard: in dit verslag van Herman Grooten een fraaie pot van Hugo tegen de in Utrecht ook niet onbekende Peter Ypma. Enjoy!

Hugo (foto Harry Gielen)

Hugo (foto Harry Gielen)

20161228-PIC_4677.jpg
Casper (foto Harry Gielen)