Simultaan Pruijssers in Winkelcentrum Rokade

Op zaterdag 21 mei zal wederom een simultaan georganiseerd worden in Winkelcentrum Rokade, in Utrechts Schaakwijk. Met deze activiteit hopen we meer aandacht te genereren voor het OKU, toch wel één van de hoogtepunten van het Utrechtse schaak.

Dit jaar zal er meer aandacht zijn voor extra schaakactiviteiten (in te vullen door de bezoekers), waar ruim 10 borden voor gereserveerd zijn. De borden met stukken zullen vanaf 11:00 uur klaar staan en vanaf 12:00 uur zal IGM Pruijssers aan zijn simultaan beginnen. De schaakactiviteiten zullen tot ongeveer 16:00 uur doorgaan.

Naast de genoemde promotie van het OKU proberen we met deze dag ook het schaken bij een breder publiek onder de aandacht te brengen en wellicht op deze manier ook sponsoren te interesseren voor het OKU. Voor het Winkelcentrum is er de hoop dat de gezelligheid en activiteit hen zowel op de korte als de lange termijn voordelen biedt. Zij hebben hier ook wat voor over; de kosten voor de schaakdag worden net als vorig jaar door het Winkelcentrum vergoed en daar bovenop hebben zij vorig jaar een financiële bijdrage gedaan aan het OKU

We hopen dat het weer een geslaagde dag mag worden, en daar kunnen we de hulp van de leden van de (organiserende) schaakverenigingen goed bij gebruiken. Uiteindelijk gaat het erom dat we een leuke sfeer creeëren, en met hoe meer zielen we zijn, hoe meer gezelligheid we creeëren. Kom deze dag dus vooral langs bij het Winkelcentrum. Doe bijvoorbeeld zelf mee aan de simultaan of de schaakactiviteiten of kom gewoon langs om sfeer te proeven! Voor de schakers is er (verse) koffie/thee/oid beschikbaar, en het belooft een gezellige dag te worden met veel schaken en schakers. Is dat niet genoeg reden om langs te komen?

21 mei worden jullie dus graag welkom geheten bij Winkelcentrum Rokade. Mochten er nog vragen zijn, informeer bij Yme Jan Jellema, Ton Mackaaij en/of Judith van Amerongen.

Waar: Winkelcentrum Rokade, Doornburglaan/Zwanenvechtlaan, Utrecht
Wanneer: 21 mei 2016, van 11:00-16:00 uur

20150521 Simultaan