Zondag: match op het Grootmeesterplein

Beste allen,

Ook in maart zal de laatste zondag van de maand het moment vormen voor een schaakmiddag op het Grootmeesterplein. Vanaf 14:00 zullen de grote schaakstukken weer op het schaakbord zijn, waarbij een ieder uitgenodigd wordt om zijn/haar kunsten op het schaakbord te vertonen. Dit tot 14:30 uur, wanneer het bord gebruikt zal worden voor de tweede partij in de match tussen de Utrechtse schaakverenigingen Oud Zuylen en Paul Keres. Anton Rosmüller zal met de witte stukken de 1-0 achterstand van zijn vereniging Paul Keres proberen goed te maken. Tegenstander Marcel van Os van Oud Zuylen daarentegen zal proberen de voorsprong van zijn club te verdubbelen, opdat hij met gerust hart de volgende clubavond van zijn schaakvereniging kan bezoeken.

Na de partij is er nog tijd om verder te praten, te schaken of wat ook maar. De stukken zullen rond 16:00 weer opgeruimd worden, hoewel dat in geval van veel gezelligheid en goede weersomstandigheden iets zou kunnen uitlopen. Publiek is welkom. We hopen er weer een mooie middag van te maken!

Komt dus allen op 27 maart, vanaf 14:00, op het Grootmeesterplein voor Schaken in Schaakwijk!

Groet,

Yme Jan Jellema
Project Straatversiering Schaakwijk
06 16 74 65 06