Moira vierkampen begin oktober

www.moira-domtoren.nl

48e vierkampentoernooi Moira-Domtoren 

Binnenkort vindt voor de 48e keer het vierkampentoernooi van Moira-Domtoren plaats. Speel­data zijn dit jaar vrijdag 1, dinsdag 5 en vrijdag 8 oktober. Het toernooi biedt plaats aan maximaal 100 deelnemers en zal worden gehouden in het Rode Kruisgebouw aan de Koningsweg 2 te Utrecht.

Speelzaal: Rode Kruisgebouw, Koningsweg 2, Utrecht tel. 030-2521244 

Speeldata: vrijdag 1, dinsdag 5 en vrijdag 8 oktober 2010                                       

Aanvang: 19.30 uur op elke speelavond (gaarne uiterlijk 19.15 aanwezig) 

Formule: Indeling op sterkte in groepen van vier 

Speeltempo: 40 zetten in 1 uur 45 min. + 15 min. uitvluggeren 

Kosten: 8 € 

Prijzen: 2 prijzen per groep 

Bijzonderheden:– ook van harte aanbevolen voor thuisschakers– de resultaten worden doorgegeven aan de KNSB-ratingcommissie– gaarne aanmelden voor 28 september 20.00 uur a.s.– vergeet niet uw speelsterkte te vermelden! 

Aanmelden: het aantal deelnemers bedraagt maximaal 100 personen. Meld u dus tijdig aan!– gebruik het aanmeldingsformulier op www.moira-domtoren.nl– of stuur een mailtje met uw gegevens naar wedstr@moira-domtoren.nl – of bel: T. Hacquebord 030-2540164 

Met trein en bus of fiets:– vanaf CS stadsbus 12 richting Uithof halte Rubenslaan, of lijn 3 of 4 (richting en halte F. Andrealaan), ter hoogte van IBB-flat Kranenburgerweg in slaan (= linksaf met het gezicht naar de stad), gebouw aan einde van de straat aan rechterhand (bij overweg), ingang aan zijde spoorlijn 

Met auto:– vanaf het stadion richting centrum Stadionlaan, vervolgens Rubenslaan en ter hoogte van IBB-flat linksaf de Kranenburgerweg in slaan; gratis parkeren in de buurt. Zie ook routeplanner op de pagina "Algemene informatie" van onze website: www.moira-domtoren.nl